Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Custom Component: Style tab is not showing

sagrawal
Level 2
Level 2

deHi Team,

 

I am not able to enable style system on custom component level . I did below steps still Style tab is not showing on click of policy on custom components under a template.  I have added "cq:design_dialog" and entry is done is like below.

 

 

sagrawal_0-1602444581180.png

 

sagrawal_2-1602444683189.png

 

 

sagrawal_1-1602444638447.png

 

 

1 Accepted Solution
Vijayalakshmi_S
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

Hi @sagrawal,

Delete the cq:design_dialog node you have created and copy & paste from one of the core components say - /apps/core/wcm/components/list/v2/list/cq:design_dialog and check if it works. (Just to check if it is because of human error)

If it does, retain styletab node alone and remove the rest. (Update "jcr:title" of cq:design_dialog node)

View solution in original post

5 Replies
sagrawal
Level 2
Level 2
Thanks for your response. I did same thing and attached screenshots for the same. If possible can u check that since I am not sure if I missed any steps.
sagrawal
Level 2
Level 2
I tried this option and update the screen. If possible can u check if i did nay thing wrong. If possible can share some reference screen shots.
Vijayalakshmi_S
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

Hi @sagrawal,

Delete the cq:design_dialog node you have created and copy & paste from one of the core components say - /apps/core/wcm/components/list/v2/list/cq:design_dialog and check if it works. (Just to check if it is because of human error)

If it does, retain styletab node alone and remove the rest. (Update "jcr:title" of cq:design_dialog node)

View solution in original post