Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Can't see components left rail when using editor.html

kishore_polsani
Level 4
Level 4

Hi,

I tried accessing Geometrixx toolbar page [1] in editor.html, I found that no components are displayed on the left rail. I have checked the following,

  • checked if component has cq:editConfig.
  • component were added in design mode
  • checked if page is having/inheriting cq:designPath
  • checked if component group is not starting with period.
  • checked if component title is starting with capital letter.

[1] - http://localhost:4502/editor.html/content/geometrixx/en/toolbar.html

In browser console am getting below error. Attached screenshot.

http://localhost:4502/libs/wcm/core/content/components.1498581741018.html?_=1498581672508  - 500 internal server error. geometrixx.png

1 Accepted Solution
kishore_polsani
Correct answer by
Level 4
Level 4

I found the issue, when I tried accessing url [1], its throwing toomanycalls excpetion. I have increased "sling.max.calls" value in Apache Sling Main Servlet OSGI config, default value is 1500. I have increased value to 2000. Now I could see components in left side rail

[1] - http://localhost:4502/libs/wcm/core/content/components.1498583387463.html?_=1498583378895

View solution in original post

1 Reply
kishore_polsani
Correct answer by
Level 4
Level 4

I found the issue, when I tried accessing url [1], its throwing toomanycalls excpetion. I have increased "sling.max.calls" value in Apache Sling Main Servlet OSGI config, default value is 1500. I have increased value to 2000. Now I could see components in left side rail

[1] - http://localhost:4502/libs/wcm/core/content/components.1498583387463.html?_=1498583378895

View solution in original post