Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM6 content is not getting stored/loaded into mongodb with custome connector using Two-way SSL + x509

nisheshs6920411
Level 1
Level 1

Hi All,

Need your help resolving this issue which is quite a blocker for us to upgrade from CQ5.6 to AEM6.

We have written a custom connector of DocumentNodeStoreService using "Two-way SSL + x509" to establish the connection between AEM6 and MongoDB.

We can able to make connection but our AEM6 content is not getting loaded into mongodb whereas, I can see the connection is established and service is started without any error.

Please let me know if you need any more details for further investigation

Any help will be highly appreciated

1 Accepted Solution
kalyanar
Correct answer by
Employee
Employee

What do you mean by custom connector.? You can just upgrade the mongo drive to the latest version. This has built in support for X509

View solution in original post

2 Replies
kalyanar
Correct answer by
Employee
Employee

What do you mean by custom connector.? You can just upgrade the mongo drive to the latest version. This has built in support for X509

nisheshs6920411
Level 1
Level 1

Thanks for your reply kalyan,

X509 connection is getting established successfully but DocumentNodeStoreService is not loading the AEM6 content into mongodb whereas, we are using latest version of mongodb as well.

it does create the root node