Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

AEM dispatcher and IIS Not Found

justinnikolai11
Level 1
Level 1

Hello, 
I am trying to setup a dispatcher using IIS.
but my publish dispatcher flush returns Replication test failed Not Found error when testing the connection.

I can successfully replicate from author to publish as I can see new published pages in publish but when I tried to access the pages using localhost:{port}/page, IIS says

HTTP Error 404.0 - Not Found

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Publish dispatcher flush

justinnikolai11_0-1639482555710.png

justinnikolai11_1-1639482646307.pngjustinnikolai11_2-1639482662701.png

 

 

3 Replies
Raja-kp
Level 7
Level 7

@justinnikolai11 

  1. Can you remove user credentials from transport tab of flush agent. (No username should be configured)
  2. Can you check the dispatcher log whether this path is blocked from dispatcher : dispatcher/invalidate.cache, if yes allow this path in /filter section of your farm file.
  3. Flush error logs show " file or directory doesn't exit on the server" - > can you check whether we have configured the cache Docroot correctly and proper permission applied to cache directory.
  4. Can you try to flush the cache by using Curl command :

curl -H "CQ-Action: Delete" -H "Content-Length: 0" -H "Content-Type: application/octet-stream" -H "CQ-Handle: /content/path "CQ-Path: /content/path " http://localhost/dispatcher/invalidate.cache.

justinnikolai11
Level 1
Level 1

1. removed the credentials from transport tab of flush agent and tested again but still not working.

2. Tried to allow all, still not working
3. /docroot is set to /docroot "C:/inetpub/wwwroot" should I use what website name I added to IIS?
4. same result. 

Raja-kp
Level 7
Level 7

@justinnikolai11 yeah - can we try to create separate directory for your project ? and check the configuration in flush vhost file ?