Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM 6.3 /aem/start.html is not working in IE11 browser

Avatar

Level 3

Getting the below warnings in AEM error log while accessing through IE11 browser but other browser works fine.

09.08.2017 10:09:50.647 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/coralui3

09.08.2017 10:09:50.648 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl Library at /apps/granite/ui/components/coral/foundation/clientlibs/foundation does not provide type CSS

09.08.2017 10:09:50.649 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/typekit

09.08.2017 10:09:50.650 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/jquery

09.08.2017 10:09:50.651 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/utils

09.08.2017 10:09:50.651 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/jquery/granite

09.08.2017 10:09:50.652 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/moment

09.08.2017 10:09:50.653 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/coralui3

09.08.2017 10:09:50.653 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/uritemplate

09.08.2017 10:09:50.654 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/history

09.08.2017 10:09:50.655 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl Library at /apps/granite/ui/components/coral/foundation/clientlibs/foundation does not provide type JS

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Administrator

Also try Changing the emulation to Edge or any other IE version. See if problem still persist.

~kautuk

View solution in original post

9 Replies

Avatar

Level 3

/aem/start.html page shows empty in IE11 but other browsers are working fine. here are the few warnings while accessing that page in IE11. Do I need to add configuration?

09.08.2017 10:09:50.647 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/coralui3

09.08.2017 10:09:50.648 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl Library at /apps/granite/ui/components/coral/foundation/clientlibs/foundation does not provide type CSS

09.08.2017 10:09:50.649 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/typekit

09.08.2017 10:09:50.650 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/jquery

09.08.2017 10:09:50.651 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/utils

09.08.2017 10:09:50.651 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/jquery/granite

09.08.2017 10:09:50.652 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/moment

09.08.2017 10:09:50.653 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/coralui3

09.08.2017 10:09:50.653 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/uritemplate

09.08.2017 10:09:50.654 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl No library configured at /apps/clientlibs/granite/history

09.08.2017 10:09:50.655 *WARN* [10.158.146.15 [1502291390614] GET /mycontext/aem/start.html HTTP/1.1] com.adobe.granite.ui.clientlibs.impl.HtmlLibraryManagerImpl Library at /apps/granite/ui/components/coral/foundation/clientlibs/foundation does not provide type JS

Avatar

Level 3

I have tried to re-build the clientlibs also but no luck.

Avatar

Level 3

I have tried removing context root also but no luck.

Avatar

Level 10

Are you seeing the web content in the browser?

And no - there are no configurations you need for making content render on IE 11.

Avatar

Level 10

So IE 11 is the only browser where you are seeing these issues?

Avatar

Level 3

Did you try a private browser?  IE is notorious for caching for a long time, I would be surprised if you have old versions cached.  Try a private window and see if you get the same result.

Avatar

Correct answer by
Administrator

Also try Changing the emulation to Edge or any other IE version. See if problem still persist.

~kautuk

Avatar

Level 3

yes, I have fixed it by adjusting docmode to edge.