AEM 6.1 | Dam Assets Reference tab Does not open the Links

Avatar

Avatar

CQ_learner

Avatar

CQ_learner

CQ_learner

11-05-2016

Hi Team,

When I try to open the references links of any dam assets in AEM 6.1 , it does not open up. This is working fine in 5.6.1. Can someone please look into this and tell me what is wrong here? Find the screen shot attached for reference.

Thanks!

Replies

Avatar

Avatar

kautuk_sahni

Community Manager

Total Posts

5.6K

Likes

1.0K

Correct Reply

1.1K

Avatar

kautuk_sahni

Community Manager

Total Posts

5.6K

Likes

1.0K

Correct Reply

1.1K
kautuk_sahni
Community Manager

11-05-2016

Hi

Are you saying if you try to open "Kelly's Board" link in your mentioned image then the reference is not opening up?

Please try this in Incognito window, and inspect the references link in developing tool, is there any on-click event written for the mentioned links ?

And also watch for console logs and error.logs after clicking the link.

 

I hope this would be helpful to you.

Thanks and Regards

Kautuk Sahni

Avatar

Avatar

CQ_learner

Avatar

CQ_learner

CQ_learner

11-05-2016

Hi Kautuk, 

Thanks for the reply. Yes, none of the reference links are opening and when i checked the onClick event it has "window.pageOrAsset",

 window.pageOrAsset = function(isPage, path) {
                           if(isPage === "true") {
                                CQ.wcm.SiteAdmin.openPage(path); // this is not working..
                           } else {
                                CQ.wcm.DamAdmin.openAsset(path);
                           }
                       },

 

When i go inside openPage(path) - 

CQ.wcm.SiteAdmin.openPage = function(path, type, newWindow, selection) {
    if (type == null) {
        return; // it is exiting here since type is null.
    }

 

here type, newWindow, selection is "undefined",

 

Can you please suggest why this is happening?