Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Preflight publish is returning an error

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
frankl90835139
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

11 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
frankl90835139
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

11 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Affirm 1
View profile
frankl90835139
Level 1

10-08-2016

Hi there,

I'm starting up a new thread on this problem as I previously raised it in a discussion that had already been marked as answered.

I am trying to publish a project using the Preflight function. The progress bar gets to about 60% complete. It then stalls and after about 10 mins it goes red with the following error:

'Preflight failed because of a network error. Select the preflight button to try again.'

Is this a server issue or could it be related to one of the article files (they are packaged web apps) that I'm including in the project? Is there any way of updating using another tool that gives more detailed error messages - e.g. a console app?

I have tried to strip the project back to include just a single PDF but I get the same result.

I'm under some pressure to get a solution to this problem and would appreciate any assistance.

Thanks,

Frank

View Entire Topic

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
frankl90835139
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

11 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
frankl90835139
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

11 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Affirm 1
View profile
frankl90835139
Level 1

11-08-2016

Bob, do you have an update on this problem? As I say, I am under pressure to find a resolution.

We have created a second project and it exhibits the same issue. I created a very basic HTML-JS web app as a test and the Preflight initially worked when this was the only content included in the build. However, preflight then failed when I attempted to add the real web app and subsequent efforts with the basic web app have failed as well.

The major problem is that the system is not telling me what the issue might be. Is there any way to submit a preflight request using a different mechanism, which provides more verbose error information?