Cannot enable analytics on form

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
deepakj79954487
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
deepakj79954487
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Boost 1
Affirm 1
View profile
deepakj79954487
Level 1

10-06-2020

Trying in AEM6.5, I have configured analytics and framework from cloud services(refer attached screenshot)framework.JPG. Also done OSGI configuration. osgi.JPGas per documention https://helpx.adobe.com/aem-forms/6/configure-analytics-adaptive-forms.html#ConfiguringAEMformsAnaly.... But at step 3, after configuring OSGI configuration I cannot see any node at /apps/fd/fmaddon/analyticsprofile. 

Also while selecting "Enable analytics" on form getting below error. 

 

10.06.2020 20:42:45.745 *ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1591801965743] POST /libs/fd/fmaddon/content/configureanalytics HTTP/1.1] com.adobe.aem.formsndocuments.analytics.util.AnalyticsUtil Mapping missing for event: render

10.06.2020 20:42:45.745 *ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1591801965743] POST /libs/fd/fmaddon/content/configureanalytics HTTP/1.1] com.adobe.aem.formsndocuments.analytics.util.AnalyticsUtil Please define all mandatory mappings to enable analytics.

 

Thanks in adavance

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Boost 1
Level 1
deepakj79954487
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Boost 1
Level 1
deepakj79954487
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

4 posts

Correct reply

2 solutions
Top badges earned
Boost 1
Affirm 1
View profile
deepakj79954487
Level 1

11-06-2020

This problem has resolved once we mapped all parameters.

Answers (0)