Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Cannot enable analytics on form

deepakj79954487
Level 2
Level 2

Trying in AEM6.5, I have configured analytics and framework from cloud services(refer attached screenshot)framework.JPG. Also done OSGI configuration. osgi.JPGas per documention https://helpx.adobe.com/aem-forms/6/configure-analytics-adaptive-forms.html#ConfiguringAEMformsAnaly.... But at step 3, after configuring OSGI configuration I cannot see any node at /apps/fd/fmaddon/analyticsprofile. 

Also while selecting "Enable analytics" on form getting below error. 

 

10.06.2020 20:42:45.745 *ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1591801965743] POST /libs/fd/fmaddon/content/configureanalytics HTTP/1.1] com.adobe.aem.formsndocuments.analytics.util.AnalyticsUtil Mapping missing for event: render

10.06.2020 20:42:45.745 *ERROR* [0:0:0:0:0:0:0:1 [1591801965743] POST /libs/fd/fmaddon/content/configureanalytics HTTP/1.1] com.adobe.aem.formsndocuments.analytics.util.AnalyticsUtil Please define all mandatory mappings to enable analytics.

 

Thanks in adavance

1 Accepted Solution
deepakj79954487
Correct answer by
Level 2
Level 2

This problem has resolved once we mapped all parameters.

View solution in original post

0 Replies
deepakj79954487
Correct answer by
Level 2
Level 2

This problem has resolved once we mapped all parameters.

View solution in original post