Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM Vault RCP curl command gettign the Path Not FOund Exception

pavank
Level 1
Level 1

Hi All , 

 

we are using Data Store as Azure Blobs and succfully uploaded  all assets(https://helpx.adobe.com/in/experience-manager/6-3/sites/deploying/using/data-store-config.html)  .  we are moving/rcp  same assets to anoher environement   usign the Vault service bundle (https://helpx.adobe.com/experience-manager/kb/filevault-vlt-rcp-does-not-copy-binary-data-properly.h...

 

while running the curl command we are getting the Path Not Found Exception .  

 

[Yesterday 3:33 PM] Jagadeeswara Reddy Bachu
cess not allowed by configuration - requesting credentials 18.05.2020 13:06:04.087 *INFO* [Vault RCP Task - test-id-5] org.apache.jackrabbit.vault.rcp.impl.RcpTask Starting repository copy task id=test-id-5. From https://hostname/crx/server/crx.default/jcr:root/content/dam/we-retail/en/products/azcopy to /c ontent/dam/we-retail/en/products/azcopy 18.05.2020 13:06:04.096 *ERROR* [Vault RCP Task - test-id-5] org.apache.jackrabbit.vault.util.RepositoryCopier Error while retrieving src node /content/dam/we-retail/en/products/azcopy: javax.jcr.PathNotFoundException: /content/dam/we-retail/en/products/azcopy 18.05.2020 13:06:05.114 *INFO* [sling-default-5-health-org.apache.sling.discovery.oak.SynchronizedClocksHealthCheck] org.apache.sling.d iscovery.oak.SynchronizedClocksHealthCheck execute: no topology connectors connected to local instanc  .
 
Pleae help us any confiuraiton is require for additional . 
 
Here  is My CURL command
curl -u admin:admin 'http://<destination-instance>/system/jackrabbit/filevault/rcp' -X POST -H "Content-Type: application/json" -d '{"cmd":"create", "id":"test-id-1", "src":"https:/admin:admin@<source-instance>/crx/server/crx.default/jcr:root/content/dam/we-retail/en/products/azcopy", "dst":"/content/dam/we-retail/en/products/azcopy", "recursive": true} 
 
Please help on this issue . 
 
1 Accepted Solution
diksha_mishra
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

I would have checked the following things here:

1. Permissions- you are running the command with admin credentials, but checking the status with your id, which is stated in the first line of logs.

2. Folder name- special characters can also cause issues.

3. Connection between source and destination instances (any firewalls/restrictions etc.)

 

Thanks,

Diksha

View solution in original post

1 Reply
diksha_mishra
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

I would have checked the following things here:

1. Permissions- you are running the command with admin credentials, but checking the status with your id, which is stated in the first line of logs.

2. Folder name- special characters can also cause issues.

3. Connection between source and destination instances (any firewalls/restrictions etc.)

 

Thanks,

Diksha

View solution in original post