Variable names in Adobe Experience Cloud Debugger

Avatar

Avatar
Shape 1
Level 2
darkstar1313
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

17 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Shape 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Shape 1
Level 2
darkstar1313
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

17 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Shape 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile
darkstar1313
Level 2

25-02-2019

Hi I am using the AEC Debugger Chrome extension and have logged on with my Adobe EC account. From what I have understood one should now see the actual names of all props and evars as set in the Adobe Analytics Admin interface. However, I still only see the numbered evar and prop lists - no names:

1698590_pastedImage_0.png

Why would this be?

Replies

Avatar

Avatar
Coach
Employee
Gigazelle
Employee

Likes

473 likes

Total Posts

1,947 posts

Correct reply

740 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Validate 1
Ignite 80
Ignite 70
View profile

Avatar
Coach
Employee
Gigazelle
Employee

Likes

473 likes

Total Posts

1,947 posts

Correct reply

740 solutions
Top badges earned
Coach
Contributor 2
Validate 1
Ignite 80
Ignite 70
View profile
Gigazelle
Employee

26-02-2019

Are you an admin in your organization? Just exploring the possibility of it being a permissions issue.

Avatar

Avatar
Shape 1
Level 2
darkstar1313
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

17 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Shape 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Shape 1
Level 2
darkstar1313
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

17 posts

Correct reply

1 solution
Top badges earned
Shape 1
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile
darkstar1313
Level 2

27-02-2019

I have admin rights - am able to see the names of all variables (props and evars) in the Admin interface. Is there a relationship with using Launch? I did test, however, with one of our properties that is tagged via Launch. I have used 'Login with AdobeID' and not with link account, since we do not use that anymore:

1700454_pastedImage_0.png

Avatar

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile

Avatar
Validate 1000
Community Manager
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

Likes

339 likes

Total Posts

2,338 posts

Correct reply

819 solutions
Top badges earned
Validate 1000
Springboard
Validate 500
Validate 250
Validate 100
View profile
jantzen_belliston-Adobe
Community Manager

17-06-2019

Were you able to find a solution to this problem? If not I can see if one of our Customer Care folks can take a deeper look.

-Jantzen

Avatar

Avatar
Boost 5
Employee
Kenelson2
Employee

Likes

28 likes

Total Posts

81 posts

Correct reply

16 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Employee
Kenelson2
Employee

Likes

28 likes

Total Posts

81 posts

Correct reply

16 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 25
Boost 10
Boost 1
View profile
Kenelson2
Employee

08-07-2019

Good morning! Just following up on this issue that you described. Has this been addressed or do you require further assistance with this?

Best,

Kerry

Avatar

Avatar
Give Back
Level 1
GarrettMarkScott
Level 1

Like

1 like

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Give Back
Level 1
GarrettMarkScott
Level 1

Like

1 like

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 1
View profile
GarrettMarkScott
Level 1

15-01-2021

I could use help!

I can confirm that I am logged into Experience Cloud Debugger Beta but the eVar and prop names are not coming through.

Screenshot 2021-01-15 154336.jpg

Avatar

Avatar
Give Back
Level 1
GarrettMarkScott
Level 1

Like

1 like

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Give Back
Level 1
GarrettMarkScott
Level 1

Like

1 like

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
Boost 1
View profile
GarrettMarkScott
Level 1

15-01-2021

Avatar

Avatar
Shape 1
Level 1
anpotv2
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Shape 1
Give Back
View profile

Avatar
Shape 1
Level 1
anpotv2
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Shape 1
Give Back
View profile
anpotv2
Level 1

16-02-2021

I experience the same. I have full admin rights, but I only see "eVar x", and no name

Avatar

Avatar
Shape 1
Level 1
anpotv2
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Shape 1
Give Back
View profile

Avatar
Shape 1
Level 1
anpotv2
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

6 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Shape 1
Give Back
View profile
anpotv2
Level 1

16-02-2021

I experience the same. I have full admin rights, but I only see "eVar x", and no name

Can you or @Gigazelle please advise ?

Avatar

Avatar
Give Back
Level 1
PradeepJaiswal
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
View profile

Avatar
Give Back
Level 1
PradeepJaiswal
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
View profile
PradeepJaiswal
Level 1

23-03-2021

I experience the same issue. I remember in past this feature was also available to non-admin people as well, as long as they can link the account on the debugger screen.