Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Forward to Friend function is not working (Used Social Viral Links from Adobe classic application)

Poornima23
Level 1
Level 1

Hi all,

 

Forward to Friend function is not working (Used Social Viral Links block from Adobe classic application), the form is displaying for me and i have entered all the required information, also I am getting the message as "Message has been sent". But I am not receiving any forwarded emails.

 

anyone faced this issue before?

 

Best regards,

Poornima

1 Accepted Solution
craigthonis
Correct answer by
Employee
Employee

Hi Poornima,

 

Have you reviewed the documentation below?:

https://docs.adobe.com/content/help/en/campaign-classic/using/sending-messages/subscriptions-and-ref...

 

Additionally can you confirm that the Transfer of Original Message template has been updated appropriately as the default uses <%=visitor.referrerEmail%> which needs to be updated to the sender domain of your instance.

 

Regards,

Craig

View solution in original post

2 Replies
craigthonis
Correct answer by
Employee
Employee

Hi Poornima,

 

Have you reviewed the documentation below?:

https://docs.adobe.com/content/help/en/campaign-classic/using/sending-messages/subscriptions-and-ref...

 

Additionally can you confirm that the Transfer of Original Message template has been updated appropriately as the default uses <%=visitor.referrerEmail%> which needs to be updated to the sender domain of your instance.

 

Regards,

Craig

View solution in original post

Poornima23
Level 1
Level 1

I have just used the personalization block of social viral links in the template and checked the functionality so it is not working, how to update the domain as I am not aware of it could you please explain in detail? 

Thanks Craig.