Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Line Visualisation not Working Since Update

Chris_Leyland
Level 2
Level 2

Hi,

Since the recent update to line visualisations in Adobe workspace, these no longer appear to be working.

This through any method of generating (dragging in from components, right click> generate line & using insert >line.

When this is done, an empty visualisation appears as below, showing the correct headers, without generating the actual visualisation;

1752489_pastedImage_1.png

This is on every metric, segmented & unsegmented, and we could do with this issue resolving asap.

Thanks,

Chris

1 Accepted Solution
kerianns8839806
Correct answer by
Level 2
Level 2

Looks like this is caused by the Tagtician Chrome extension. When workspace updates, it sometimes conflicts. The Tagtician folks are usually on it pretty quickly. I usually just keep my Tagtician disabled by default.

View solution in original post

2 Replies
kerianns8839806
Correct answer by
Level 2
Level 2

Looks like this is caused by the Tagtician Chrome extension. When workspace updates, it sometimes conflicts. The Tagtician folks are usually on it pretty quickly. I usually just keep my Tagtician disabled by default.

View solution in original post

mahmoud_Alshala
Level 3
Level 3

@Chris.LeylandI had the same issue for a month. I updated to latest Chrome version, and cleared my cache and cookies and start working after all. I hope it does the trick with you