Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Adobe Experience Platform Debugger events not showing

philb1668838
Level 1
Level 1

There was a similar question but it hasn't yet been answered [https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/aep-debugger-ideas/network-requests-not-appearing/i...

In the first screenshot, Adobe Analytics, there are no events. In the second screenshot, Launch, there are events. However the data is visible in the console, screenshot 3. It is only this one site that behaves like this. Other sites perform normally and events are shown. I'm obviously doing something wrong, but I don't know what. Thanks.

philb1668838_0-1623420902371.pngphilb1668838_1-1623420942282.png

philb1668838_2-1623421169414.png

 

1 Accepted Solution
amgup
Correct answer by
Level 6
Level 6

@philb1668838  Are you seeing the server call in the Developer Console from Network Tab by filtering with b/ss ? 


View solution in original post

3 Replies
amgup
Correct answer by
Level 6
Level 6

@philb1668838  Are you seeing the server call in the Developer Console from Network Tab by filtering with b/ss ? 


View solution in original post

philb1668838
Level 1
Level 1

Yes the server call is there. But now, after not having used the debugger for a while, I tried again and it is working normally. Thanks for checking!

philb1668838
Level 1
Level 1

After not having used the debugger for a while, I tried again and it is working normally.

I can't say what the problem was or what changed to make it work.