Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

marks16411289
Community profile marks16411289 Level 1
Job title here
Location here
1 BADGE
Level 1

Level 1

Learn more
Joined the community 13-01-2017 1:12:15 AM
Offline
Top badges earned by marks16411289
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Allowed components not displaying
Avatar
Validate 1
Level 1
marks16411289
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
marks16411289
- Adobe Experience Manager
Thank you!

Views

114

Likes

0

Replies

0
Allowed components not displaying
Avatar
Validate 1
Level 1
marks16411289
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
marks16411289
- Adobe Experience Manager
Following WKND Tutorial now I cannot see the allowed components when editing template page.Tried checking policies and still nothing displays.Is there any fix to this?

Views

127

Likes

0

Replies

2
WKND Tutorial AEM Editor Dark mode?
Avatar
Validate 1
Level 1
marks16411289
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
marks16411289
- Adobe Experience Manager
I don't know if this could be changed, but I would like to edit with normal mode. My AEM Editor has been like this ever since and now I'm at applying CSS in the WKND tutorial so it's pretty weird. Thank you!

Views

158

Likes

0

Replies

1
Re: WKND Tutorial - Model Message not displaying in Hello...
Avatar
Validate 1
Level 1
marks16411289
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
marks16411289
- Adobe Experience Manager
I tried building them again, core bundle was active, but still the Sling model is still not showing up.

Views

104

Likes

0

Replies

0
Re: WKND Tutorial - Model Message not displaying in Hello...
Avatar
Validate 1
Level 1
marks16411289
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
marks16411289
- Adobe Experience Manager
I posted the error.log not sure if I the info I shared is what you were looking for tho? The error.log was pretty long The model class is also missing under http://localhost:4502/system/console/adapters. Thank you

Views

100

Likes

0

Replies

0
Re: WKND Tutorial - Model Message not displaying in Hello...
Avatar
Validate 1
Level 1
marks16411289
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
marks16411289
- Adobe Experience Manager
Hi, I've tried also deleting in the system console the core bundle, and installing via my IDE(Eclipse) and via terminal which results to the Bundle being active, but the model message is still not showing..

Views

135

Likes

0

Replies

0
Re: WKND Tutorial - Model Message not displaying in Hello...
Avatar
Validate 1
Level 1
marks16411289
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
marks16411289
- Adobe Experience Manager
Hi, I've checked the code and I think it aligns with what you've said, did I miss anything? Thank you for your reply

Views

126

Likes

0

Replies

0
WKND Tutorial - Model Message not displaying in Hello World Component
Avatar
Validate 1
Level 1
marks16411289
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
marks16411289
- Adobe Experience Manager
The Model message is not generated, only property text content compared to the tutorial which it has. How do I get it to be displayed?Edit:Just some additional info:@Bhuwan_B Core bundle is already active @asutosh_jena HelloWorldModel.javathis was the code already inside the bundle.in  helloworld.html and core/pom.xml error.log 24.03.2021 11:40:53.436 *ERROR* [qtp1336792384-2491] org.apache.felix.metatype Missing element AD in element OCD : bundle://d996d805-cb73-4036-a288-c316b6553368_424.0:0/O...

Views

212

Likes

0

Replies

8
Re: WKND Tutorial - Missing added component in developer...
Avatar
Validate 1
Level 1
marks16411289
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
marks16411289
- Adobe Experience Manager
It appeared! Thanks for your fast reply

Views

129

Likes

0

Replies

0
WKND Tutorial - Missing added component in developer mode
Avatar
Validate 1
Level 1
marks16411289
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

10 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
marks16411289
- Adobe Experience Manager
Trying out AEM 6.5. I'm following the WKND tutorial and after adding the HelloWorld component, It doesn't appear on the side panel in Developer Mode.   But If I try to go to CRXDE-Lite I can see the added components under the Components Basic directory. Does anyone know why this happens? Can it be fixed to work the same as what happens in the tutorial? 

Views

148

Likes

0

Replies

2
Likes given to