Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

s18
Community profile s18 Level 1
Job title here
Location here
1 BADGE
Level 1

Level 1

Learn more
Joined the community 26-03-2021 7:11:50 AM
Offline
Top badges earned by s18
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Send s.pageName using s.tl()?
Avatar
Validate 1
Level 1
s18
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
s18
- Adobe Analytics
Hi Shelly, thanks for your response. So, if we want to capture both s.pageName and a custom link, is it correct that we need to call both s.t() and s.tl()? Do you know why when we call just s.tl(), s.pageName shows up in the debugger, but does not get captured in the report suite?

Views

159

Likes

0

Replies

0
Send s.pageName using s.tl()?
Avatar
Validate 1
Level 1
s18
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
s18
- Adobe Analytics
Hi.We are sending a custom link and some other variables using s.tl(). This is working well, except that one of the variables we are trying to send is s.pageName.The s.pageName value shows up in the Adobe Experience Cloud debugger, but it looks like it is not being captured in the report suite.The documentation says works that s.tl() works similarly to the s.t() method, but that it does not increment page views.If we are sending s.pageName, do we have to use s.t()?If so, can we send a custom lin...

Views

190

Likes

0

Replies

8
Re: Problem implementing eVar80 and eVar81
Avatar
Validate 1
Level 1
s18
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
s18
- Adobe Analytics
Hi.We got it working.  Thank you.  I appreciate your help.

Views

61

Likes

0

Replies

0
Problem implementing eVar80 and eVar81
Avatar
Validate 1
Level 1
s18
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
s18
- Adobe Analytics
Hi.We are implementing eVar80 and eVar81 on our site. They look correct when viewing the source code, but they are not showing up in the Adobe Experience Cloud Debugger and they are not being captured in the report suite.Any ideas what might be wrong?Thanks in advance for any help that you can provide.

Views

159

Likes

0

Replies

4