Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Shawn_Lomas
Community profile Shawn_Lomas Level 1
Job title here
Location here
2 BADGES
Level 1

Level 1

Learn more
Joined the community 24-09-2019 8:35:04 AM
Online
Top badges earned by Shawn_Lomas
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: Dynamic HTML Email Content in Recurring Delivery ACS
Avatar
Ignite 1
Level 1
Shawn_Lomas
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back
View profile
Shawn_Lomas
- Adobe Campaign Standard
Are there any more updates on this @acs-ratul? I'm trying to do something similar however I'm having a hard time passing in a variable that I've enriched upstream. I've even extended the delivery resource with a Delivery Code and can use it for personalization successfully when I manually set it in the delivery. Just not when I pull the data from upstream...

Views

279

Likes

0

Replies

1
Re: KPI sharing ACS to AA with custom metrics
Avatar
Ignite 1
Level 1
Shawn_Lomas
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back
View profile
Shawn_Lomas
- Adobe Campaign Standard
Hi Pulkit, Is there anyway to tap into this KPI Metrics extract so that we can get the same data for a data extract per a customer request? I hope all is well. Regards,Shawn

Views

2.1K

Likes

0

Replies

0
Error Code Debugging between ACS and AEM
Avatar
Ignite 1
Level 1
Shawn_Lomas
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

3 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back
View profile
Shawn_Lomas
- Adobe Campaign Standard
Hello! I'm having an issue with an AEM Site/page that I've integrated with ACS. When testing my page I'm getting an rc=-2010 when trying to amcGetProfile and error code rc=-16384 when performing amcStoreProfile. I've tested my call in postman and replicated the issue however I'm at a lost at this point. I've found a page with Adobe Campaign Error Codes however I couldn't find anything related to my particular issue. Any ideas and where I'm going wrong here?

Views

2.5K

Likes

0

Replies

1
Likes given to