Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Task notification 8.2

_jerome_dinnat_
Level 5
Level 5
Hi,



I migrated from Livecycle 8.0.1SP3 to 8.2.



In the adminui, I can't use the task assignment property.



In the livedocs there is :



To configure task assignment notifications for users or groups:

1. In LiveCycle Administration Console, click Services > LiveCycle Process Management ES > Server Settings > Task Notifications.



2. Under Notification Type, click Task Assignment for users or Group - Task Assignment for groups.



But I have nothing under task assignment.



And when I click on save button, I have an adobe flash player issue.



TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.

at lc.tasknotification::TaskNotificationModel/doSubmit()

at Function/http://adobe.com/AS3/2006/builtin::call()

at lc.admin::AdminPanelHeaderModel/::submitHandler()

at flash.events::EventDispatcher/flash.events:EventDispatcher::dispatchEventFunction()

at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent()

at lc.admin::AdminPanelButtonsModel/submit()

at lc.admin::AdminPanelButtons/__saveButton_click()



My mail notification doesn't work anymore.



Thanks
3 Replies
_jerome_dinnat_
Level 5
Level 5
In the server log, during the jboss startup there is this warning :



Failed to register mbean: adobe.com:j2eeType=AdobeService,name=event_notification_service,version=1.0. This message is a warning only. It should not impact LiveCycle's invocation



Thanks
_jerome_dinnat_
Level 5
Level 5
Hi,



I receive the task notification in workspace but not the email notification.



I verify if the email notification service is running and it is.



I verify the validation of the email notification service deployment with the configuration manager and it is ok.



There is nothing in my server log.



If there is no try to send email notification to someone, there is no error in the server log.



But the task notification and the administration notification pages doesn't print correctly.



Is there an issue with my ear ?
_jerome_dinnat_
Level 5
Level 5
In the livecycle database, in the tb_evt_subscription for the Task Assignment, there is value 0 to IsActive.



Is it normal ? Should it be to 1 ?



Ok it was a bad idea