Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Cannot login to workspace when using https only

Jaroslav_Pavlic
Level 4
Level 4
I have installed LC server in our production environment and the only enabled port to connect it throught firewall is 443 for https. I have configured JBoss / tomcat to use certificate and listen on the https port. Now I can connect to https://servername/workspace well, but cannot log in. After entering username/password the flex app wait. Using network monitor revealed that workspace tries to connect to http://servername on port 80, not 443. Where can I change it? Where can I specify server hostname and port?



Thank for your help.



--- Jaroslav
4 Replies
Gary_Gilchrist
Level 3
Level 3
Hi, Checked with the team and they know this works in 8.2.1SP1 or 8.2.1.SP2. What version are you using. Also are you using a manually configured App Server or TurnKey JBoss.



Thanks.

Gary.
Jaroslav_Pavlic
Level 4
Level 4
Hi, it is version 8.2. I found and applied security quick fix from Adobe support web site. It solved the problem.



Thanks,

--- Jaroslav
Not applicable
Hi,



I am having this problem while running the following version:



Version: 8.2.1, GM

Patch Version: SP1

Service Pack Version: 8.2.2287.2.189966.1



My App Server is WebSphere.



Also, I see a reference to a 8.2.1.SP2, but I can't find the download

location for 8.2.1 SP2.



Thanks,

John.
yodadobe
Level 6
Level 6
This sounds similar to a problem we are having. It occurs with a custom workspace only though. We only changed the logo. Also on 8.2.1, SP1, but on JBoss.