Highlighted

Cannot login to workspace when using https only

Avatar

Avatar

Jaroslav_Pavlic

Avatar

Jaroslav_Pavlic

Jaroslav_Pavlic

04-12-2008

I have installed LC server in our production environment and the only enabled port to connect it throught firewall is 443 for https. I have configured JBoss / tomcat to use certificate and listen on the https port. Now I can connect to https://servername/workspace well, but cannot log in. After entering username/password the flex app wait. Using network monitor revealed that workspace tries to connect to http://servername on port 80, not 443. Where can I change it? Where can I specify server hostname and port?



Thank for your help.



--- Jaroslav

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

Gary_Gilchrist

Avatar

Gary_Gilchrist

Gary_Gilchrist

04-12-2008

Hi, Checked with the team and they know this works in 8.2.1SP1 or 8.2.1.SP2. What version are you using. Also are you using a manually configured App Server or TurnKey JBoss.



Thanks.

Gary.
Highlighted

Avatar

Avatar

Jaroslav_Pavlic

Avatar

Jaroslav_Pavlic

Jaroslav_Pavlic

05-12-2008

Hi, it is version 8.2. I found and applied security quick fix from Adobe support web site. It solved the problem.



Thanks,

--- Jaroslav
Highlighted

Avatar

09-02-2009

Hi,



I am having this problem while running the following version:



Version: 8.2.1, GM

Patch Version: SP1

Service Pack Version: 8.2.2287.2.189966.1



My App Server is WebSphere.



Also, I see a reference to a 8.2.1.SP2, but I can't find the download

location for 8.2.1 SP2.



Thanks,

John.
Highlighted

Avatar

Avatar

yodadobe

Avatar

yodadobe

yodadobe

09-02-2009

This sounds similar to a problem we are having. It occurs with a custom workspace only though. We only changed the logo. Also on 8.2.1, SP1, but on JBoss.