Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Tags issue in Nested Multifield (Tag Multiple Boolean{True} )

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
tushaar_srivastava
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

91 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
tushaar_srivastava
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

91 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
tushaar_srivastava
Level 2

29-10-2019

Hi All ,

I am facing issue in Tags under Nested Multifield in AEM6.3.0

While adding the tags from tagfield , values are coming as expected (Fig.1) Means we can see each Tags separately,

but after submitting the values in dialog all are getting stored in one string array with "," (comma) separated (Fig.2).

1848718_pastedImage_3.png

In node it is storing the authored values as string array that is fine .

Please let me know for any approaches to get the tags as we can see the tags before submitting the dialog.

Thank you

Replies

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
tushaar_srivastava
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

91 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
tushaar_srivastava
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

91 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
tushaar_srivastava
Level 2

29-10-2019

Please find the Fig 1 :

1848899_pastedImage_0.png

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
malaya_ranjand4
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
malaya_ranjand4
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

12 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
malaya_ranjand4
Level 1

29-10-2019

Hi Tushaar,

Even I am also facing the same issue. I think JS needs to be changed not sure about the exact approach.

Thank you

Avatar

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

387 likes

Total Posts

869 posts

Correct Reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile

Avatar
Coach
Employee
jbrar
Employee

Likes

387 likes

Total Posts

869 posts

Correct Reply

283 solutions
Top badges earned
Coach
Establish
Give Back 50
Give Back 5
Give Back 3
View profile
jbrar
Employee

29-10-2019

There were some multifield issues that were fixed in the latest CFP's. Can you try installing the latest SP/CFP and update the thread if you still see the same issue?

Avatar

Avatar
Validate 10
Level 2
tushaar_srivastava
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

91 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 10
Level 2
tushaar_srivastava
Level 2

Likes

8 likes

Total Posts

91 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 10
Validate 1
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
tushaar_srivastava
Level 2

29-10-2019

Thank you Jaideep , But as our project is completely develop in AEM6.3.0 and huge number of codes is done which is compatible with 6.3.0 version, if I upload AEM SP, then it might break somewhere, so we are restricted to intsall SP, so can you please check the above images and help me with the approach and solution without installing SP/CFP.