Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

RTE plugin issues in Multifield (AEM 6.3)

priyad71518433
Level 2
Level 2

We are trying to upgrade from 6.2 to 6.3 and we have few components which are using RTE plugins in multifield.

We also using now as part of upgrade acs-commons 3.11

When we have more than one RTE in the component and when we are trying to select text in RTE to make it a link for e.g it does not work.

Tried to download this package from https://helpx.adobe.com/experience-manager/using/multifield_aem63.html 

But having same issues with it.

Has anyone come across same issue? Is it due to 3.11 of acs-commons? Can someone please help.

Thank you

Prita

1 Accepted Solution
smacdonald2008
Correct answer by
Level 10
Level 10

I just tested that package and the RTE renders in each Multifield - see:

RTE12.png

I can add text, use plug-ins like style, etc.

View solution in original post

3 Replies
smacdonald2008
Correct answer by
Level 10
Level 10

I just tested that package and the RTE renders in each Multifield - see:

RTE12.png

I can add text, use plug-ins like style, etc.

View solution in original post

priyad71518433
Level 2
Level 2

can you please try to add links? Just highlight text and try to click on link.

Also which Acs-commons version you have?

priyad71518433
Level 2
Level 2

You are right.

Something to do with our code. It's working on a plain instance.

Thanks For Trying..