Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

RTE is not working as expected in multifield touch UI component

rajashekhar0621
Level 2
Level 2

RTE (used in multifield) is not showing the previously stored content when edit the component in source edit.

The content I authored and saved.

Screen Shot 2020-01-15 at 5.13.00 PM.png

Again when I reopened the dialog, it is not showing up any authored content. This is happening only for RTE within the multifield.

Screen Shot 2020-01-15 at 5.13.35 PM.png

 

Any help or suggestions here much appreciated. Thank you!!

1 Accepted Solution
Umesh_Sondhi
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

Hi @rajashekhar0621 

Please check whether the Multi Field node contains composite property or not

Umeshsondhi_0-1579602707787.png

View solution in original post

6 Replies
Arun_Patidar
Community Advisor
Community Advisor

Hi,

Which version are you using? I tried in 6.3 
not able to replicate.

 

multi2.gif

rajashekhar0621
Level 2
Level 2

I am using 6.4. Could you please save the content in the dialog and reopen it, and check whether the authored content is there or not. Thank you for your reply Arun!

rajashekhar0621
Level 2
Level 2
which version of acs-aem-commons package you are using for 6.4..??
Umesh_Sondhi
Correct answer by
Community Advisor
Community Advisor

Hi @rajashekhar0621 

Please check whether the Multi Field node contains composite property or not

Umeshsondhi_0-1579602707787.png

View solution in original post

rajashekhar0621
Level 2
Level 2
which version of acs-aem-commons package you are using..??