Expand my Community achievements bar.

Radically easy to access on brand approved content for distribution and omnichannel performant delivery. AEM Assets Content Hub and Dynamic Media with OpenAPI capabilities is now GA.
SOLVED

Reporting in CQ

Avatar

Level 2

The compreport is being used in our application. In my local, I can access it, view the report with all the generated details perfectly. Whereas when it is being accessed from higher environments such as dev and qa, it opens, sidekick is displayed, page layout is displayed, but nothing else happens. There is no sign of a process going on. I checked the permissions for the users and everything is enabled. There is no additional customization done to the component. Please let me know in case of any solutions to this. Thanks in advance!

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 10

Indicates repository is inconsistent either node type is mismatch or ACL corruption.   Back up from good restore or file daycare to find corrupt node and fix it.

View solution in original post

12 Replies

Avatar

Level 10

It is custom implementation issue verify your overlay or compare against working & non working instances.  https://helpx.adobe.com/experience-manager/kb/contentcompareimport.html

Avatar

Level 10

Have you read through all cq docs on the subject?  See:

http://docs.adobe.com/docs/en/aem/6-0/administer/operations/reporting.html

If you are following the docs and experiencing issues on cq publish instance, you may have encountered a bug. Double check the docs, and if issue is not resolved,  open a support ticket.

Avatar

Level 10

Another option you gave is to write a custom report Service using Excel APIs. You can export JCR Data to excel. See 

https://helpx.adobe.com/experience-manager/using/aem-reporting-service.html

Avatar

Level 2

Hi, thanks for the help. The issue is I am able to succesfully run the same report and view the details in the publish instance. When I require to edit the rootpaths etc., I need to edit the same in author instance, publish it so as to make it available in the publ instance to run with the new changes. Hence, I am wondering what is causing it not to display the edit bar in the author instance.

Avatar

Level 2

Hi, i verified and I don't see any difference. The only issue I just noticed in a JS error that is occurring only in the non-working instance, 

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
............:4502/home/users/a/admin.permissions.json?

I have provided all the permissions to the admin user through which I am logging in. Yet, it doesn't seem to work and keeps throwing this error. The error is not thrown in the working instance, Thanks.

Avatar

Level 10

You should be able to modify a report on author. Can you post a screen shot of author that shows your view. Thanks.

Avatar

Correct answer by
Level 10

Indicates repository is inconsistent either node type is mismatch or ACL corruption.   Back up from good restore or file daycare to find corrupt node and fix it.

Avatar

Level 2

Sure

[img]report-auth.PNG[/img]

Avatar

Level 2

Hi

We are experiencing the exact same problem as shown in the uploaded image in the previous reply. All is just blank.

What is the correct approach to fixing this?

Avatar

Level 10

This may be a bug - i have asked our support ppl to look at this. 

Avatar

Level 2

Thanks for the help ! Please do let me know their findings.

Avatar

Level 2

Thanks Sham! It was exactly the reason. Along with compreport , there were many other reports under /etc/reports. I went ahead and checked them to find one of them missing jcr:content node. After deleting that report, I am able to see the edit bar in compreport now !