Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

repo.adobe.com is down/broken?

Avatar

Level 2

I can't build my project because I can't download the maven artifacts. It appears that the problem is the repo.adobe.com is broken; when I visit that site, I get something like this for any page:

 

ResourceNotFoundThe specified resource does not exist. RequestId:c737433e-101e-001f-2fa1-3fd11a000000 Time:2022-03-24T17:04:43.6647596Z

 

I'm trying to get adobe-forms-client, adobe-livecycle-client, adobe-usermanager-client, and adobe-output-client. 

 

Are these artifacts available anywhere else?

 

Thanks!

 

  -- Mike

5 Replies

Avatar

Level 2

Actually, I get a slightly different error when I go to the actual asset's URL:

 

https://repo.adobe.com/nexus/content/repositories/public/com/adobe/livecycle/adobe-forms-client/11.0...

 

This gives me:

 

BlobNotFoundThe specified blob does not exist. RequestId:5ed2cbfe-401e-0007-43a5-3ffc8f000000 Time:2022-03-24T17:32:19.2452446Z

Avatar

Level 2

The error when I run the mvn command to build my project:

 

Could not find artifact com.adobe.livecycle:adobe-forms-client:jar:11.0.0 in apachemvn2 (https://repo.maven.apache.org/maven2)

Avatar

Level 2

I did see this article:

 

https://experienceleague.adobe.com/docs/experience-cloud-kcs/kbarticles/KA-17454.html?lang=en

 

which says that I won't be able to access the artifacts from the browser.  I tried to wget the artifacts from the command line, but that returns a 404 as well.

 

I did follow the instructions on that page; I've got the adobe public profile in my settings.xml (and the activeProfiles setting as well).  

Avatar

Level 7

Did you add adobe public profile in your setting.xml in maven?

  1. Create a file named settings.xml at ~/.m2/settings.xml if it doesn’t exist already.
  2. Add the adobe-public profile to the settings.xml file
<settings xmlns="https://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0"
  xmlns:xsi="https://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
  xsi:schemaLocation="https://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0
                      https://maven.apache.org/xsd/settings-1.0.0.xsd">
<profiles>
 <!-- ====================================================== -->
 <!-- A D O B E   P U B L I C   P R O F I L E                -->
 <!-- ====================================================== -->
     <profile>
         <id>adobe-public</id>
         <activation>
             <activeByDefault>true</activeByDefault>
         </activation>
         <properties>
             <releaseRepository-Id>adobe-public-releases</releaseRepository-Id>
             <releaseRepository-Name>Adobe Public Releases</releaseRepository-Name>
             <releaseRepository-URL>https://repo.adobe.com/nexus/content/groups/public</releaseRepository-URL>
         </properties>
         <repositories>
             <repository>
                 <id>adobe-public-releases</id>
                 <name>Adobe Public Repository</name>
                 <url>https://repo.adobe.com/nexus/content/groups/public</url>
                 <releases>
                     <enabled>true</enabled>
                     <updatePolicy>never</updatePolicy>
                 </releases>
                 <snapshots>
                     <enabled>false</enabled>
                 </snapshots>
             </repository>
         </repositories>
         <pluginRepositories>
             <pluginRepository>
                 <id>adobe-public-releases</id>
                 <name>Adobe Public Repository</name>
                 <url>https://repo.adobe.com/nexus/content/groups/public</url>
                 <releases>
                     <enabled>true</enabled>
                     <updatePolicy>never</updatePolicy>
                 </releases>
                 <snapshots>
                     <enabled>false</enabled>
                 </snapshots>
             </pluginRepository>
         </pluginRepositories>
     </profile>
</profiles>
 <activeProfiles>
     <activeProfile>adobe-public</activeProfile>
 </activeProfiles>
</settings>

Verify that the adobe-public profile is active by running the following command:

$ mvn help:effective-settings

 

Avatar

Level 2

Yes, I added the adobe public profile in my settings.xml (and made it active) but I'm still unable to download the artifacts.  I found the artifacts in a co-worker's local repository and have just checked them into my project rather than use Adobe's repo.