Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Not able to enable workfront enhanced connector for AEM

Avatar

Level 1

Trying to enable workfront enhanced connector for AEM, We are following instructions as stated in documentation here --- https://experienceleague.adobe.com/docs/experience-manager-cloud-service/content/assets/integrations... But encountering the error in cloud pipeline, pls note that local SDK build on developer machine goes fine successfully.

 

error in the logs:- 

Some problems were encountered while building the effective model for com.smart:aem-smart-project.ui.tests:jar:0.0.1-SNAPSHOT
11:57:11,749 [main] [WARNING] 'dependencyManagement.dependencies.dependency.systemPath' for digital.hoodoo:workfront-tools.ui.apps:zip refers to a non-existing file /build_root/build/testprogram-p31389/ui.tests/ui.apps/src/main/resources/workfront-tools.ui.apps.zip @ com.smart:aem-test-project:0.0.1-SNAPSHOT, /build_root/build/test-p31389/pom.xml, line 570, column 29

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 4

Hi @NikkAgarwal , Can you recheck the "system path" in dependency in pom.xml  path again ?? I think there you need to set this project base directory env variable properly or try giving the direct path to workfront connector zip file.  /build_root/build/testprogram-p31389/ui.tests/ui.apps/src/main/resources/workfront-tools.ui.apps.zip 

&   /build_root/build/test-p31389/pom.xml

Project root name is different in both paths .Also you seem to have placed zip file in ui.tests/ui.apps which is not right. try placing zip file here /build_root/build/test-p31389/ui.apps/src/main/resources/ and then  

try <systemPath>/build_root/build/test-p31389/ui.apps/src/main/resources/workfront-tools.ui.apps.zip</systemPath>

Make sure naming convention & path is correct.

<dependency>
   <groupId>digital.hoodoo</groupId>
   <artifactId>workfront-tools.ui.apps</artifactId>
   <type>zip</type>
   <version>enhanced connector version number</version>
   <scope>system</scope>
   <systemPath>${project.basedir}/ui.apps/src/main/resources/workfront-tools.ui.apps.zip</systemPath>
</dependency>

 

View solution in original post

2 Replies

Avatar

Correct answer by
Level 4

Hi @NikkAgarwal , Can you recheck the "system path" in dependency in pom.xml  path again ?? I think there you need to set this project base directory env variable properly or try giving the direct path to workfront connector zip file.  /build_root/build/testprogram-p31389/ui.tests/ui.apps/src/main/resources/workfront-tools.ui.apps.zip 

&   /build_root/build/test-p31389/pom.xml

Project root name is different in both paths .Also you seem to have placed zip file in ui.tests/ui.apps which is not right. try placing zip file here /build_root/build/test-p31389/ui.apps/src/main/resources/ and then  

try <systemPath>/build_root/build/test-p31389/ui.apps/src/main/resources/workfront-tools.ui.apps.zip</systemPath>

Make sure naming convention & path is correct.

<dependency>
   <groupId>digital.hoodoo</groupId>
   <artifactId>workfront-tools.ui.apps</artifactId>
   <type>zip</type>
   <version>enhanced connector version number</version>
   <scope>system</scope>
   <systemPath>${project.basedir}/ui.apps/src/main/resources/workfront-tools.ui.apps.zip</systemPath>
</dependency>

 

Avatar

Level 1

Hi @digarg31 , Thank you the help.

 

I was also doing the same way but not working for me. So, in <systemPath> of parent pom.xml  I added "../" before ui.apps.

And the build got successful.

<dependency>
<groupId>digital.hoodoo</groupId>
<artifactId>workfront-tools.ui.apps</artifactId>
<type>zip</type>
<version>1.8.0</version>
<scope>system</scope>
<systemPath>${project.basedir}/../ui.apps/src/main/resources/workfront-tools.ui.apps.zip</systemPath>
</dependency>