Issue with AEM 6.5 Brightcove integration

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 2
Kiranchonkar
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

13 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Give Back 3
Give Back
Boost 1
View profile

Avatar
Boost 5
Level 2
Kiranchonkar
Level 2

Likes

5 likes

Total Posts

13 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Give Back 3
Give Back
Boost 1
View profile
Kiranchonkar
Level 2

09-04-2021

Hello

I am working with aem 6.5

Currently I am trying to integrate Brightcove to my local

I have account id and all required details for Brightcove service config

But when I hit localhost:4502/Brightcove/admin page

It does not show videos list bcz in console I can see pulse.json service is throwing 500 error and when I checked logs, it is getting nullpointer exception that's it. Nothing more available to understand.

I have also provided proxy settings in Brightcove services config as mentioned in their page.

 

Can anyone help me with this issue.

 

 

 

 

 

 

Replies

Avatar

Avatar
Applaud 25
Level 10
asutosh_jena
Level 10

Likes

594 likes

Total Posts

705 posts

Correct reply

208 solutions
Top badges earned
Applaud 25
Give Back 100
Boost 500
Affirm 100
Ignite 1
View profile

Avatar
Applaud 25
Level 10
asutosh_jena
Level 10

Likes

594 likes

Total Posts

705 posts

Correct reply

208 solutions
Top badges earned
Applaud 25
Give Back 100
Boost 500
Affirm 100
Ignite 1
View profile
asutosh_jena
Level 10

09-04-2021

Hi @Kiranchonkar 

Have you followed the steps as mentioned here to integrate with Brightcove?

https://integrations.support.brightcove.com/adobe/adobe-aem-brightcove-connector-configuration.html#....

 

Can you share the detailed error log please to see what error you are getting?

 

Thanks!