Expand my Community achievements bar.

July 31st AEM Gems Webinar: Elevate your AEM development to master the integration of private GitHub repositories within AEM Cloud Manager.
SOLVED

How to replicate the site catalyst configuration from author environment to publish environment

Avatar

Level 6

We uses CQ5.5 and integration with site catalyst. Whenever we create a new site catalyst configuration in author instance, we want to move this new configuration to publish instance.

When we try to activate the framework in author instance, the cr:content is missing in the publish instance.

For example, you create the site configuration name MySiteCatalyst, it has a jcr:content node under the MySiteCatalyst node in the author instance. But in publish instance, all nodes are replicated correctly except for the jcr:content node.

it also causes the 500 error under the cloud services page (/etc/cloudserivce.html) for site catalyst link.

Can someone please let me know how to move the site catalyst configuration from author instance to publish instance?

I tried to package it, it has the same issue, no jcr:content node.

Thank you.

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Employee

When you change the framework, and click Activate Framework, it should work (at least it does work that way in 5.6.1). This may help: http://docs.adobe.com/docs/en/cq/current/administering/integrating_with_adobe_marketing_cloud/siteca... a page with a SiteCatalyst framework and triggering calls to SiteCatalyst on a publish instance

View solution in original post

5 Replies

Avatar

Correct answer by
Employee

When you change the framework, and click Activate Framework, it should work (at least it does work that way in 5.6.1). This may help: http://docs.adobe.com/docs/en/cq/current/administering/integrating_with_adobe_marketing_cloud/siteca... a page with a SiteCatalyst framework and triggering calls to SiteCatalyst on a publish instance

Avatar

Level 6

Thank  you.

 

However, my question is how to replicate the configuration from author instance to publish instance at the first time.

Avatar

Employee

Activating Framework publishes it the first time and subsequent times (ie when you change it). Are you saying that isn't working for you?

Avatar

Level 6

it doesn't work.

At first time, when I activating framework, it doesn't publish the jcr:content node in the publish instance

Avatar

Employee

You may need to open a ticket with customer support at https://helpx.adobe.com/marketing-cloud/contact-support.html to get this resolved. Is replication working in general on your site? Has site catalyst integration worked in the past?http://helpx.adobe.com/experience-manager/kb/sitecatalystintegrationtroubleshooting.html