Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Error in Experience Fragment

bunny008
Level 2
Level 2

I have been trying to convert the fragments in to an experience fragment, the moment I am doing it, the content or images in are getting disappeared or being not visible to me, Please find the screenshots below of the error. Please let me know where is that I am making a mistake and how i needs to correct that?

 

Before converting to experience fragment

bunny008_1-1580478490450.png

 

After converting the fragment into experience fragment

bunny008_2-1580478539118.png

 

Also please do let me know if there is anyway to undo the "convert into an experience fragment", to get back to the original fragment.

It would be of great help if someone can help me solve this. Thank you.

1 Accepted Solution
Vish_dhaliwal
Correct answer by
Employee
Employee

Hello,

 

What exactly is the error you get after converting to XF? I see 2 different images before and after. 

There is no option to change it back to content fragment or components.

 

Regards,

Vishu

View solution in original post

6 Replies
Vish_dhaliwal
Correct answer by
Employee
Employee

Hello,

 

What exactly is the error you get after converting to XF? I see 2 different images before and after. 

There is no option to change it back to content fragment or components.

 

Regards,

Vishu

View solution in original post

bunny008
Level 2
Level 2
After converting the **bleep**ment into experience fragment the content/images in it is getting disappeared, like they have been cut away from the page or so. Thanks & Regards
Vish_dhaliwal
Employee
Employee
What version of AEM are you using? I will try to reproduce the issue in my local instance to check if it is a bug.
Vish_dhaliwal
Employee
Employee
I tested in 6.4.7.0 and it is working fine. Can you test with latest service pack? The issue seems to be specific to your instance. Do you see ny errors in browser console or network tab when you load the page? Also, check the error logs. There might be some error or warning statement issue related to the conversion of CF.