Expand my Community achievements bar.

Enhance your AEM Assets & Boost Your Development: [AEM Gems | June 19, 2024] Improving the Developer Experience with New APIs and Events
SOLVED

Enabling HTTPS on Windows 7 in AEM 6.0

Avatar

Level 3

Hi All,

I tried to redirect the http://localhost:4502 to https://localhost:7443 on Mac and Linux.

Its working fine.

But when i tried this on windows 7 with the same configuration it is redirecting to https://localhost:7443 but am not getting the login page/projects page.

Can you please let me know is there any other settings apart from CQ Level should i need to configure on windows 7/windows server 2008.

Any help would be appreciated.

Thanks

Maheswar

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 10

Is it problem only for route OR all the links ? If for root only it is expected and for all then please file an support request seems like some misconfiguration OR optout issues.

View solution in original post

3 Replies

Avatar

Correct answer by
Level 10

Is it problem only for route OR all the links ? If for root only it is expected and for all then please file an support request seems like some misconfiguration OR optout issues.

Avatar

Level 9

What steps you followed for windows? Do you see any error in access.log error.log somewhere on firebug console.

Please check following links

http://www.wemblog.com/2012/01/how-to-make-http-and-https-version-of.html

http://www.wemblog.com/2011/09/how-to-set-up-ssl-for-local-in-cq.html

Avatar

Level 3

Hi,

Thanks for your reply.

I followed all the steps which are mentioned on Adobe site and also the links you provided.

Issue here is, HTTPS working for CQ5.6.1 on Windows 7 but not AEM 6.0.

Thanks,

Maheswar