Expand my Community achievements bar.

Enhance your AEM Assets & Boost Your Development: [AEM Gems | June 19, 2024] Improving the Developer Experience with New APIs and Events
SOLVED

DAM Image processing failing after Migration to 6.5

Avatar

Level 1

Hi All,

 

After migration to AEM 6.5.14, I am facing issues while uploading any of the image to DAM.

The images processing is not getting completed (renditions are not getting created) and it ends with following null pointer exceptions

 

Sumit91_0-1674118725638.png

 

Request you to suggest solution..!

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

Hi @Sumit91 

Could you please verify if the same issue is coming in AEM Vanilla Instance(without any custom code) with SP14?

 

  • If the issue is coming there as well -> Raise an Adobe support ticket.
  • If the issue is not coming -> Debug your custom code if any custom code changes are breaking this.

Regards,

Arpit Varshney
 

View solution in original post

3 Replies

Avatar

Community Advisor

@Sumit91 I am thinking their should be some issue with your assets. Once restart and check. And also check if below scenario is useful for you 

https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-experience-manager/image-renditions-not-creat...

 

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

Hi @Sumit91 

Could you please verify if the same issue is coming in AEM Vanilla Instance(without any custom code) with SP14?

 

  • If the issue is coming there as well -> Raise an Adobe support ticket.
  • If the issue is not coming -> Debug your custom code if any custom code changes are breaking this.

Regards,

Arpit Varshney