Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM6 User/Group Setup Issue.

Avatar

Level 4

Hello,

We are working on User/Group setup (AEM6 with SP1 installed).
After setting permissions under "/libs/wcm/core/content/damadmin/actions/create/menu" for any group in damadmin the blank menu appears (see screenshot attached).
It's reproduced even under admin with all permissions.
We have the same problem in siteadmin.

How to solve this issue?

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 10

Alex_Popov wrote...

Hello Mshajiahmed,

>>>How are you setting up user/group? Can you give an example ?
See screenshot attached.

Our assumption is that after assigning permissions under "/libs/wcm/core/content/damadmin/actions/create/menu", http://localhost:4502/libs/wcm/core/content/damadmin.infinity.json returns also "rep:policy" items.
During the damadmin menu items rendering no validation for "rep:policy" item.
That's why empty items appears.

Thank you!

 


Your understanding & finding is correct. Please file a daycare request

View solution in original post

3 Replies

Avatar

Level 8

How are you setting up user/group? Can you give an example ? Which browser are you using? Have you tried in a different browser?

It looks to be a display issue. Does this cause any problems in the overall functionality of setting up users and groups?

Avatar

Level 4

Hello Mshajiahmed,

>>>How are you setting up user/group? Can you give an example ?
See screenshot attached.

Our assumption is that after assigning permissions under "/libs/wcm/core/content/damadmin/actions/create/menu", http://localhost:4502/libs/wcm/core/content/damadmin.infinity.json returns also "rep:policy" items.
During the damadmin menu items rendering no validation for "rep:policy" item.
That's why empty items appears.

Thank you!

Avatar

Correct answer by
Level 10

Alex_Popov wrote...

Hello Mshajiahmed,

>>>How are you setting up user/group? Can you give an example ?
See screenshot attached.

Our assumption is that after assigning permissions under "/libs/wcm/core/content/damadmin/actions/create/menu", http://localhost:4502/libs/wcm/core/content/damadmin.infinity.json returns also "rep:policy" items.
During the damadmin menu items rendering no validation for "rep:policy" item.
That's why empty items appears.

Thank you!

 


Your understanding & finding is correct. Please file a daycare request