AEM Workflow triggering

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 3
trc41594544
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

43 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile

Avatar
Validate 1
Level 3
trc41594544
Level 3

Likes

16 likes

Total Posts

43 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Ignite 5
Ignite 3
Ignite 1
Give Back 5
View profile
trc41594544
Level 3

10-04-2018

Hi,

We are using AEM 6.2 SP1. We have a workflow which adds custom metadata values when a asset is uploaded in a specific location. The workflow launcher we used for that location is "modified" and nodetype as "dam:asset" and we have in exclude list which is "event-user-data:changedByWorkflowProcess". I also excluded many other properties which might cause the issue

When asset is uploaded in to the folder, workflow runs and it adds custom properties. The issue is this is running exactly twice when i upload more than 4 assets at once. When you upload only one asset, the workflow is running only once but if more than 3 or 4, workflow is running more than once.

Does anyone have any thoughts on this?

Replies

Avatar

Avatar
Give Back
Level 1
NidhiTater
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
View profile

Avatar
Give Back
Level 1
NidhiTater
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

2 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Give Back
View profile
NidhiTater
Level 1

16-09-2020

The same is happening with me. The version is 6.5.4 and 6.5.5. When I upload an image, the workflow "DAM Update Asset" triggers two times. 
When I disabled the launcher for the type "node modified" having the exclude list "event-user-data:changedByWorkflowProcess". It triggered only once. 
But, I am unable to investigate why this is happening. 
Note: This does not happen for assets other than image. 

image (5).png