Expand my Community achievements bar.

Dive into Adobe Summit 2024! Explore curated list of AEM sessions & labs, register, connect with experts, ask questions, engage, and share insights. Don't miss the excitement.
SOLVED

AEM Publish Instance Issue

Avatar

Level 6

Hi, Geeks, I have a question regarding run modes, I Have setup an AEM instance on my local, and the author mode is working fine, but the Publish mode is redirecting me to the resource not found, Although I have a 6,5.0 version of AEM, can anyone please help me!

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

@partyush - Could you confirm if the AEM maven project is deployed on your new setup of AEM 6.5.0? And it has all the content pages. Also, what is the page you're trying to access which is giving you resource not found?
You can refer this tutorial which helps setup a sample project: https://experienceleague.adobe.com/docs/experience-manager-learn/getting-started-wknd-tutorial-devel...

View solution in original post

2 Replies

Avatar

Correct answer by
Community Advisor

@partyush - Could you confirm if the AEM maven project is deployed on your new setup of AEM 6.5.0? And it has all the content pages. Also, what is the page you're trying to access which is giving you resource not found?
You can refer this tutorial which helps setup a sample project: https://experienceleague.adobe.com/docs/experience-manager-learn/getting-started-wknd-tutorial-devel...

Avatar

Level 6

Thank you so much Jineet, I have named the .jar files incorrectly and with reference to your solutions & it worked, I have reset my project with the MVN command and copied the files and  folder inside the new project and, it works

 

Thanks!