Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

AEM 5.6 WebM Video in DAM returning as content-type:application/save and not video/webm

Avatar

Level 2

I am developing a custom video component with html5 video tags. 

This component can show mp4, ogg and webm videos. I have uploaded a video of each type in the DAM.

When I try to run this component inside of a firefox html5 video tells me "No video with supported format and MIME type found."

This component worked well in CQ5.5 version, is in AEM 5.6 when I have this behaviour. And with MP4 videos is working fine.

I do not know if is because the upload video or that I have to make same configuration in AEM 5.6 for that.

Any suggestion?

Thanks.

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Level 2

smacdonald2008 wrote...

This sounds like a bug - I would open a ticket at:

http://helpx.adobe.com/marketing-cloud/experience-manager.html

 

Smacdonald I have found the mime type video/webm is not registered, I have done by code with the service "org.apache.sling.commons.mime.MimeTypeService" and is working now.

View solution in original post

3 Replies

Avatar

Level 2

Did anything come of this?  I have a similar issue with a DAM asset being returned as application/save.

Avatar

Correct answer by
Level 2

smacdonald2008 wrote...

This sounds like a bug - I would open a ticket at:

http://helpx.adobe.com/marketing-cloud/experience-manager.html

 

Smacdonald I have found the mime type video/webm is not registered, I have done by code with the service "org.apache.sling.commons.mime.MimeTypeService" and is working now.