Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Original rendition not appearing properly in DAM admin

Malathy_Kannaia
Level 2
Level 2

Hi,

I am using an OOTB DAM Asset Update Workfow to upload images in AEM 6.0.While uploading the psd images alone, the original rendition of the image is not visible,whereas the other renditions are getting generated with proper image.I am getting the below error in the logs,

*ERROR* [172.27.66.143 [1480313361557] GET /libs/cq/workflow/content/console/process.list.json HTTP/1.1]com.adobe.granite.workflow.console.servlet.ProcessListServlet trouble resolving jcr:title property form script's jcr:content node. Fallback to script path

1 Accepted Solution
aanchalmaheshwa
Correct answer by
Level 2
Level 2

Hi Malathy,

Browsers cannot display a PSD natively. We make renditions in order to show the content of the PSD in our browser interface. This same limitation applies to any asset type that a browser cannot display, such as INDD, AI, EPS, PS, PPT, etc.

Thanks,

Aanchal

 

View solution in original post

3 Replies
kautuk_sahni
Community Manager
Community Manager

Hi

Moving this question to AEM Assets forums to have better and contextual answers.

~kautuk

aanchalmaheshwa
Correct answer by
Level 2
Level 2

Hi Malathy,

Browsers cannot display a PSD natively. We make renditions in order to show the content of the PSD in our browser interface. This same limitation applies to any asset type that a browser cannot display, such as INDD, AI, EPS, PS, PPT, etc.

Thanks,

Aanchal

 

View solution in original post