Error in publishing image to frontal server

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 2
ramprakasht3196
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

44 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile

Avatar
Boost 5
Level 2
ramprakasht3196
Level 2

Likes

9 likes

Total Posts

44 posts

Correct reply

0 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Applaud 5
View profile
ramprakasht3196
Level 2

25-06-2021

Hi all,

 

We are using Mid sourcing platform Design architecture. When I am uploading the image, Images are getting uploaded in the server. But When I click the option to publish on frontal servers end up with error. It shows popup error "RED-520021 Invalid login or password". Kindly help me to solve this. I am not sure which password or login referred in the error.

 

Thanks,

Ram.

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Establish
MVP
wodnicki
MVP

Likes

976 likes

Total Posts

1,096 posts

Correct reply

514 solutions
Top badges earned
Establish
Affirm 500
Contributor
Shape 1
Give Back 100
View profile

Avatar
Establish
MVP
wodnicki
MVP

Likes

976 likes

Total Posts

1,096 posts

Correct reply

514 solutions
Top badges earned
Establish
Affirm 500
Contributor
Shape 1
Give Back 100
View profile
wodnicki
MVP

26-06-2021

Hi,

 

The login is set on the midsource external account (Administration > Platform > External Accounts > defaultEmailMid).

If you don't have the credentials, file a ticket with Adobe Support to reset the midsource login for that environment.

Images should be published to tracking servers, which are proxied via midsource external account.

 

Thanks,

-Jon