Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Adobe Campaign Classic keeps removing MSO html code and only happens to a specific login detail.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
8SuperLemon
Level 1

Like

1 like

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
8SuperLemon
Level 1

Like

1 like

Total Posts

1 post

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
View profile
8SuperLemon
Level 1

03-02-2019

Have anyone had this issue before? I'm wondering if because I'm using IE9 instead of IE 11. Thanks

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Give Back 25
MVP
Venu_Reddy
MVP

Likes

162 likes

Total Posts

171 posts

Correct Reply

53 solutions
Top badges earned
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile

Avatar
Give Back 25
MVP
Venu_Reddy
MVP

Likes

162 likes

Total Posts

171 posts

Correct Reply

53 solutions
Top badges earned
Give Back 25
Give Back 10
Give Back 5
Give Back 3
Give Back
View profile
Venu_Reddy
MVP

04-02-2019

Hello,

In order to help us determine exactly the cause of this behaviour, could you be more specific about the context? Which version of Adobe Campaign do you use? Is your email content imported using “DCE” mode? And which part of your code is stripped out (is it all of what you pasted here?)? Also, at which moment do you notice the code of the email has changed?

Sometimes when importing content in DCE editing mode, parts of the code can be automatically re-written for deliverability and compatibility purpose. If this is what you’re experiencing, please contact Adobe support to escalate the problem as this is a known behaviour.

If this is something different, do not hesitate to post more details here so that we can dig into it together.

Regards,

Venu

Answers (0)