Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Missing events data (configured in Product Syntax)

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 1
rocky4025025
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 1
rocky4025025
Level 1

Likes

0 likes

Total Posts

4 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Validate 1
View profile
rocky4025025
Level 1

30-07-2020

Hi There,

 

I have configured event to count products quantity in product syntax and validated the same in server call and image requests for both app and web. But the data is still missing, although the merchandising eVar is also configured and its data is fine. There are screenshots below for app and web calls validated:

App: 

rocky4025025_0-1596175338279.png

  Web :

rocky4025025_1-1596175372632.png

Please  help me to understand why is this happening.

 

Thanks.

 

 

 

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Avatar

Avatar
Affirm 10
Level 3
vibhatna
Level 3

Likes

22 likes

Total Posts

60 posts

Correct Reply

12 solutions
Top badges earned
Affirm 10
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile

Avatar
Affirm 10
Level 3
vibhatna
Level 3

Likes

22 likes

Total Posts

60 posts

Correct Reply

12 solutions
Top badges earned
Affirm 10
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 10
View profile
vibhatna
Level 3

31-07-2020

Please make sure you are passing the same event119 in s.events as well. Passing it only with product syntax won't make it work.

It should be like:
s.event = "event119"
s.product = '";;;;event119=1" 

Answers (1)

Answers (1)

Avatar

Avatar
Affirm 25
Level 4
kainth
Level 4

Likes

49 likes

Total Posts

117 posts

Correct Reply

26 solutions
Top badges earned
Affirm 25
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile

Avatar
Affirm 25
Level 4
kainth
Level 4

Likes

49 likes

Total Posts

117 posts

Correct Reply

26 solutions
Top badges earned
Affirm 25
Give Back
Boost 5
Boost 3
Boost 25
View profile
kainth
Level 4

31-07-2020

Hi @rocky4025025,

I have reviewed the screenshots which you have shared & the product string passed in case of an app seems fine to me but the screenshot for the web is missing the eVar in the product string.

I will suggest you to please report this issue to the Client Care team. So, that we can look into this behavior.

 

Regards,

Abhinav