Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Getting started with Analytics 1.4 APIs - Bad Request

marcop40031311
Level 1
Level 1

Hello,

I am trying to make some initial requests to the Analytics API v1.4, and by doing so I am following the instructions listed on analytics-1.4-apis/postman at master · Adobe-Experience-Cloud/analytics-1.4-apis · GitHub


Rather than getting a correct response, I am getting the following error:

{

    "error": "Bad Request",

    "error_description": "Invalid created timestamp (''). Values should be in ISO-8601 format",

    "error_uri": null

}

May you please advice what is wrong?


Thank you very much for your help,

Marco

1 Accepted Solution
marcop40031311
Correct answer by
Level 1
Level 1

Hello Rawsoft,

Thank you very much for your reply.

Actually, instructions on GitHub have been updated by Adobe 3 days ago. I have made a test following the new instructions and it works fine now.

Apparently there was some additional configuration to be done on Postman (i.e. creation of an Environment with a specific key) in order to make it work as specified in the documentation.

Thanks,

Marco

View solution in original post

7 Replies
Rydal_Williams
Level 4
Level 4

It seems you are calling one of the API methods that requires a timestamp or date range, the dates that you specify or DID NOT specify should be in ISO-8601 format and you can read more about that here ISO 8601 - Wikipedia  Format your dates as such and you will be fine.

marcop40031311
Correct answer by
Level 1
Level 1

Hello Rawsoft,

Thank you very much for your reply.

Actually, instructions on GitHub have been updated by Adobe 3 days ago. I have made a test following the new instructions and it works fine now.

Apparently there was some additional configuration to be done on Postman (i.e. creation of an Environment with a specific key) in order to make it work as specified in the documentation.

Thanks,

Marco

View solution in original post

engti
Level 1
Level 1

Hi Marco,

I have followed the instructions on the Adobe Github page and am encountering the same error.

Could you let me know what you did to fix your issue.

Regards,

Robin

alessandrov9274
Level 2
Level 2

Ok, just for the record, one needs to SELECT the created environment too after creating it! (Upper right corner dropdown menu)

saml9443
Level 2
Level 2

Did that - still getting the same error as all above.