Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Asked questions not visible

Avatar

Level 2

Good morning. I'm trying to ask a question and even though I received a "Success!" banner, it's not visible in the questions list:

- Question asked on Friday: https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-analytics-questions/api-get-a-page-url-from-t...

- New attempt with the same question today: https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-analytics-questions/api-get-a-page-url-from-t...

 

Any idea what I did wrong? Thanks.

 

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Employee

Hi @sbellone ,

There could be some glitch as those links are not taking me to any question rather we have this screen-

HemanginiS_0-1624889841834.png

You would need to repost your question.

View solution in original post

2 Replies

Avatar

Correct answer by
Employee

Hi @sbellone ,

There could be some glitch as those links are not taking me to any question rather we have this screen-

HemanginiS_0-1624889841834.png

You would need to repost your question.

Avatar

Level 2

Thank you for checking @HemanginiS, I indeed can't see my posts in a private window. After several new attempts, I found out that the issue was coming from some JSON I wanted to include in my question (both formatted or not):

sbellone_0-1624891266941.png

sbellone_1-1624891301457.png

 

I've been able to post it without this JSON: https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-analytics-questions/api-get-a-page-url-from-t...

 

EDIT: I've tried to edit it and it made it disappearing. This forum doesn't seem to like things that looks like JSON.

After 5 or 6 more tries, I've managed to post my question again 😵: https://experienceleaguecommunities.adobe.com/t5/adobe-analytics-questions/api-get-a-page-url-from-t...