Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

pushkars5519813
Community profile pushkars5519813 Level 1
Job title here
Location here
3 BADGES
Level 1

Level 1

Learn more
Joined the community 03-02-2019 5:50:50 AM
Offline
Top badges earned by pushkars5519813
Customize the badges you want to showcase on your profile
Re: siteUrl value in Blogs in AEM communities
Avatar
Ignite 1
Level 1
pushkars5519813
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
pushkars5519813
- Adobe Experience Manager
That may or may not work but my concern is it shows me correct URL in my local publisher and QA publisher but incorrect URL(i.e //content/sites/blogs/en.html, extra '/') in staging publisher and dispatcher.

Views

375

Like

1

Replies

0
Re: siteUrl value in Blogs in AEM communities
Avatar
Ignite 1
Level 1
pushkars5519813
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
pushkars5519813
- Adobe Experience Manager
Thanks for you reply. But this hasn't resolved the issue.I checked all the /content/sites and /content/sites/blogs node properties/configuration and still couldn't understand from where is that {{siteUrl}} getting it's value. I did find cq:IsCommunitySite and it's value is set to true. Also siteRoot is empty. But siteId value is getting picked from here itself, I have changed and rechecked it.I am attaching the screenshot of my configuration.

Views

376

Like

1

Replies

0
siteUrl value in Blogs in AEM communities
Avatar
Ignite 1
Level 1
pushkars5519813
Level 1

Likes

2 likes

Total Posts

3 posts

Correct Reply

0 solutions
Top badges earned
Ignite 1
Give Back
Boost 1
View profile
pushkars5519813
- Adobe Experience Manager
Hi all,In my publisher and dispatcher the {{siteUrl}} value I get is //content/sites/blogs/en.html instead of /content/sites/blogs/en.html. Because of this all my links go to https://content/sites/blogs/en.html and gives me an error.I want to understand from where is it's value getting picked? I don't have much understanding of hbs.Thanks in advance.

Views

567

Likes

0

Replies

7
Likes from