Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Runtime action not getting deployed

Avatar

Level 3

Hi All,

 

I have created a simple application using aio CLI but when I am running 

 

aio app deploy

 

Only static files are getting deployed but not the action to the runtime environment.

 

√ Built 1 action(s) for 'dx/excshell/1'
√ Building web assets for 'dx/excshell/1'
√ Deployed 1 action(s) for 'dx/excshell/1'
√ Deploying web assets for 'dx/excshell/1'
Your deployed actions:
web actions:
-> https://323801-aemseismicassetsync-stage.adobeio-static.net/api/v1/web/dx-excshell-1/generic
To view your deployed application:
-> https://323801-aemseismicassetsync-stage.adobeio-static.net/index.html
To view your deployed application in the Experience Cloud shell:
-> https://experience.adobe.com/?devMode=true#/custom-apps/?localDevUrl=https://323801-aemseismicassets...
New Extension Point(s) in Workspace 'Stage': 'dx/excshell/1'
Successful deployment 

 

Any suggestion what is going on wrong

2 Replies

Avatar

Level 2

Hi Shehjadk,

 

Can you share your yaml file?

 

Regards,

Avatar

Level 2

Hey shejadk07,
I would appreciate it, if you could give us more input on what exactly the problem is, as based on what you sent I would say that the action is successfully deployed and ready to be used - you also got your the link, to test your action directly. 


@shehjadk07 wrote:

...

√ Built 1 action(s) for 'dx/excshell/1'
√ Building web assets for 'dx/excshell/1'
√ Deployed 1 action(s) for 'dx/excshell/1'
√ Deploying web assets for 'dx/excshell/1'
Your deployed actions:
web actions:
-> https://323801-aemseismicassetsync-stage.adobeio-static.net/api/v1/web/dx-excshell-1/generic
To view your deployed application:
-> https://323801-aemseismicassetsync-stage.adobeio-static.net/index.html
To view your deployed application in the Experience Cloud shell:
-> https://experience.adobe.com/?devMode=true#/custom-apps/?localDevUrl=https://323801-aemseismicassets...
New Extension Point(s) in Workspace 'Stage': 'dx/excshell/1'
Successful deployment 

...


If you already solved the issue, pls tell us where/what the problem was - maybe someone else got the same, or a similar question.

 

Best regards,
Max