Highlighted

Table, checkbox and script

_jerome_dinnat_

26-08-2008

Hi, I created a processus with the trial LC.

I imported the processus in the server production but in my forms, some issues appearing.



All my fields in a Table doesn't execute script.



I have a table with somes textfields, a checkbox, radiobuttons and dropdowns lists.



When I click on the checkbox, the radiobuttons must appear.

It worked on my developpement environnement but doesn't work now.



I test on a empty form. I create a Table with 3 column and 1 row. I put a checkbox on it and type this in the click event (javacript run at client) :



xfa.host.messageBox("click");



Nothing appends.



If I put the checkbox anywhere else, the script works.



Any ideas ?



Thanks 🙂



Edit : It just happens with my checkbox and radiobuttons. The script on the drop down lists or buttons present in the table works fine.

Replies

Highlighted

_jerome_dinnat_

29-08-2008

Nobody has an answer or the same issue ?



Is my acrobat version the wrong version (pro 8.0).



Edit : The checkbox works if I create it in a new form and copy the subform.



What is wrong with my form ? The checkbox works fine on the other livecycle.
Highlighted

_jerome_dinnat_

29-08-2008

Hi, thanks but I already use subforms in my form and I don't want to recreate forms because I have a lot of forms and script. It worked before I import the files so I don't understand why it doesn't work yet. There must be an answer. It is not possible that it doesn't work yet.
Highlighted

_jerome_dinnat_

01-09-2008

I tested my form with adobe reader 9. And it's work so I presume I created it with acrobat 9.

My only way is to pass my clients to reader 9 if I don't want to recreated all the forms ?