Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
BedrockMission!

Learn More

View all

Sign in to view all badges

Server Configuration in Linux

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 3
AmbikaM
Level 3

Like

1 like

Total Posts

62 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 3
AmbikaM
Level 3

Like

1 like

Total Posts

62 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Affirm 1
View profile
AmbikaM
Level 3

27-02-2009

hi...



I am trying to configure LC with weblogic in Linux... In application server configuration, i gave Host Name as the machine IP and port as 7001 but its throwing an error ALC-LCM-100-011... Application Server host or port may be invalid.



Please help me..



Thanks

Ambika

Replies

Avatar

27-02-2009

Port 7001 is usually the default port for your admin server. You might want to use the port you assigned to your managed server. And this is where LiveCycle should be deployed

Avatar

Avatar
Boost 5
Level 3
JohnFait
Level 3

Likes

6 likes

Total Posts

67 posts

Correct Reply

12 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 5
Affirm 3
View profile

Avatar
Boost 5
Level 3
JohnFait
Level 3

Likes

6 likes

Total Posts

67 posts

Correct Reply

12 solutions
Top badges earned
Boost 5
Boost 3
Boost 1
Affirm 5
Affirm 3
View profile
JohnFait
Level 3

17-03-2009

Can you post the full stacktrace?

Is your Admin server running/functioning? Are you able to log into it the WL Admin Console at that same IP and port?



True, 7001 is admin port which is what LCM expects.

LCM interacts with managed servers via the admin server.

Avatar

Avatar
Validate 1
Level 3
AmbikaM
Level 3

Like

1 like

Total Posts

62 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Affirm 1
View profile

Avatar
Validate 1
Level 3
AmbikaM
Level 3

Like

1 like

Total Posts

62 posts

Correct Reply

1 solution
Top badges earned
Validate 1
Boost 1
Affirm 1
View profile
AmbikaM
Level 3

17-03-2009

Thanks John and Pierre.



Well, John, the issue is resolved. The problem was after starting WebLogic, it was consuming almost 100% of the CPU and memory. Due to which server got hang and LCM was not able to verify the server connections.



Thanks,

Ambika