Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

Issues with RENDERAGAIN when attached to a Workflow

Avatar

Not applicable
I am in need of help!!



I have a fairly complex form in which I have to make calls to the server to search for a client and then for their account detail. This functionality works very well using RENDERAGAIN to redraw the form with the search results; this is because my client does not have Reader Extensions. The form is designed to display in a specific way depending on the page state ie: initial load, search for client and get client detail.



All is well until I attach the form to a Workflow every time I call the search the form gets reset to its initial state even though its state is set and correct when the search is performed and is not reset anywhere in the code.



Any suggestion would help as I am just about at my wits end, I am certain I have done something that I am overlooking as I have a different form essentially doing the same thing and it works!



Frank
1 Reply

Avatar

Level 6
Hi Frank,



Just a hunch. Check whether your scripts that reset the page state reference the root node of your form. When you use a form in LiveCycle Workflow, Form Manager annoyingly changes the name of your form's root node to something else (I think it's "fields"). This causes any scripts that used the root node by name to fail.



Jared Langdon

http://www.jlangdon.ca