Automatic Email Notification Problem

Avatar

Avatar

johnqdaily

Avatar

johnqdaily

johnqdaily

08-04-2008

I am having a problem with my email notification in LCES 8.01.



I have modified the subject of my notifications email subject lines. At first I added @@instructions@@ onto the end. When I would start a process and receive the email I would get the task number and then "@@instructions@@" and not the actual instructions. The @@instructions@@ would print within the body of the email, just not the subject line. The next thing I tried was just using @@instructions@@ instead of taskid but that didn't help either.



Any thoughts? The documentation states that I can use @@instructions@@ in the subject line.



Thanks in advance!



John

Replies

Avatar

Avatar

johnqdaily

Avatar

johnqdaily

johnqdaily

18-04-2008

@WorkflowUser,



I have not been able to fix this. The task id works fine but the instructions do not. I was also wondering if there was a way to put a from user common name into the subject field?



Thanks,



John

Avatar

19-04-2008

I think the best way for you is to use events.When a task is assigned a "TaskCreated" event is thrown.You will write a process which gets called every time a "TaskCreated" event is thrown.In this process you can use the email component to send the email.

let me know if this works

thanks

mergeandfuse@gmail.com

Avatar

Avatar

Stuart_Mail

Avatar

Stuart_Mail

Stuart_Mail

27-05-2008

John



Just FYI the @@instructions@@ email Subject Line issue (bug) was resolved in LC ES SP1b (I think it certainly is in SP2)



Stuart

Avatar

Avatar

johnqdaily

Avatar

johnqdaily

johnqdaily

11-06-2008

FYI to everyone....



This problem isn't fixed in service pack 2.



John