Your achievements

Level 1

0% to

Level 2

Tip /
Sign in

Sign in to Community

to gain points, level up, and earn exciting badges like the new
Bedrock Mission!

Learn more

View all

Sign in to view all badges

SOLVED

Tags are not getting saved in metadata profiles

Avatar

Level 1

Hi

I have created one metadata profile having 2 text fields and one tag field, text field is saving and rendering on reload but tag is saving but not rendering on reload. 

I have seen in google that it is known issue from 6.3 and they provided fix as well. We tried the same fix on 6.4 but not working, please check and do needful asap.

1 Accepted Solution

Avatar

Correct answer by
Employee

* Which exact/complete versions of AEM 6.3 & 6.4 did you try this on? Were those the latest versions on both AEMs?

* Can you also please share the exact steps in detail?

 

You can also log a ticket with AEM Support team to get this issue resolved/attended to, at the earliest.

View solution in original post

0 Replies

Avatar

Community Advisor

Hi @chaitu4u,

Can you confirm if the below issue is on metadata profile form or tag values not rendered when associated to asset via asset's properties action?

Avatar

Level 1
its meta data profile , please check the steps listed in above comment

Avatar

Correct answer by
Employee

* Which exact/complete versions of AEM 6.3 & 6.4 did you try this on? Were those the latest versions on both AEMs?

* Can you also please share the exact steps in detail?

 

You can also log a ticket with AEM Support team to get this issue resolved/attended to, at the earliest.

Avatar

Level 1

go to

/mnt/overlay/dam/gui/content/processingprofilepage/metadataprofiles.html/conf/global/settings/dam/adminui-extension/metadataprofile

create a profile

Drag and drop standard tags element from the build form tab

author default tags

save

open again and notice tags are not saved in the right panel.

Using Version 6.4.2.0