Highlighted

Style system doesn't work if we have custom 403 error Handler

Avatar

Avatar

prajwalreddy

Avatar

prajwalreddy

prajwalreddy

24-03-2019

We have implemented the custom 403 error handler due to which the existing the style system that was enabled for the component stopped working when the component is dragged-dropped on the page for the first time. However, When we refresh the page the style system loads as expected.

Below are the screenshot of the errors that we observe..

Call which is sent to the /*/ of the responsive grid. It gives a 403 error. When we have 403.html page available in our website. If we don't have the 403 page available in the website. It redirects to 404 and the style system works as expected.

1717987_pastedImage_1.png

Style system doesn't show the items when clicked on the brush icon.

1717986_pastedImage_0.png

Could you please let us know if we are missing something in the error handler implementation or is this a product issue??

Replies

Highlighted

Avatar

Avatar

Prince_Shivhare

Avatar

Prince_Shivhare

Prince_Shivhare

24-03-2019

So you mean when you refresh the page, the components works as expected ?

Highlighted

Avatar

Avatar

Gaurav-Behl

MVP

Total Posts

1.1K

Likes

226

Correct Answer

281

Avatar

Gaurav-Behl

MVP

Total Posts

1.1K

Likes

226

Correct Answer

281
Gaurav-Behl
MVP

25-03-2019

Are you saying that 403 intercepts the requests before 404? If yes, then isn't that the expected behavior?

Did you use Error Page Handler for 403?

Highlighted

Avatar

Avatar

prajwalreddy

Avatar

prajwalreddy

prajwalreddy

25-03-2019

Yes, When we drag-drop the component in the layout container.. Style system doesn't load the options. Post refresh. It works fine.

Highlighted

Avatar

Avatar

prajwalreddy

Avatar

prajwalreddy

prajwalreddy

25-03-2019

403 behavior is correct.Issue is with Style system options not being loaded when the components are dragged into layout container when we have the 403 handler and the respective page in place.