Rich Text Editor stripping out href tags.

Avatar

Avatar

vijayk87714775

Avatar

vijayk87714775

vijayk87714775

26-09-2018

Hi All , I have gone through all the threads related to the same issue and tried all suggested solutions but problem still exists . 1.RTE is removing href tags when you try to re-open the dialog for the already authored content that has href tags.. 2. Removes href tags  when you try to author for the first time for the content with maximum href's . we are using aem 6.2 sp1 cfp 16 Thanks in advance.

Replies

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K
smacdonald2008

26-09-2018

I am opening a dialog in Touch UI and able to enter a link to another site. See.

CNNlink.png

The page responds correctly too.

CNN2.png

How are you adding the link in your instance?

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K
smacdonald2008

26-09-2018

Checking with internal ppl to see if this is an issue.

Avatar

Avatar

vijayk87714775

Avatar

vijayk87714775

vijayk87714775

02-10-2018

Hi Scott , Thanks for replying  I am adding the links in the same way you did. I have tried on the Geometrixx pages as well and still I was able to see the issue . As you said you were checking with internal people ,any luck there ?

Avatar

Avatar

Veena_Vikram

MVP

Avatar

Veena_Vikram

MVP

Veena_Vikram
MVP

03-10-2018

Hi Vijay

      I have my server with same configuration . But I don't see this issue

1585786_pastedImage_0.png1585802_pastedImage_0.png

  So the issue you are having is with a custom component ? Can you test the same scenario with any OOTB component and in Geometrixx too ?

Thanks

Veena

Avatar

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K

Avatar

smacdonald2008

Total Posts

12.7K

Likes

1.4K

Correct Reply

2.3K
smacdonald2008

03-10-2018

Can you try on a fresh instance and see if you get this in a new DEV fresh AEM instance.